Skip to content

Kursus kami

Kaedah set

Kaedah pembelajaran Meta

  • Cina, Cina, Inggeris
  • 4-12 tahun
  • Pengajaran satu demi satu

Ciri:
“Kaedah pembelajaran meta.” Boleh secara ringkasnya diringkaskan ke dalam “satu set kaedah, tiga langkah, enam faedah.” Kami telah direka kaedah pembelajaran yang lebih sesuai untuk kanak-kanak (4-12 tahun), dengan tiga langkah yang mudah, dan sama dengan sembilan bahan pengajaran utama, untuk memberi kanak-kanak, termasuk menguasai tiga bahasa, termasuk enam faedah, supaya kanak-kanak boleh belajar tiga bahasa dengan cekap dan bahagia.

Langkah besar

Menurut penyelidikan pakar, tumpuan kanak-kanak adalah terhad, jangka panjang pengetahuan output tidak terganggu kepada kanak-kanak, hanya akan terbalik.

Hebat baik

  1. Master 3 Bahasa: pengecaman perkataan, membaca, pemahaman, operasi
  2. Pembelajaran kendiri: sebaik sahaja anak anda mula menjadi kecil, dia akan secara automatik dan spontan meletakkan beg sekolah dan datang dengan bahan yang dia perlukan untuk hari
  3. Pengurusan masa: lengkapkan tugas yang ditetapkan oleh guru dalam masa yang ditetapkan
  4. Fokus: Little Master mempunyai cara untuk mengajar menggunakan Kad flashuntuk membolehkan kanak-anak untuk memberi tumpuan kepada pembelajaran untuk masa yang terhad. Sepuluh minit kepekatan, satu jam lebih baik daripada satu jam gangguan.
  5. Membina keyakinan diri: satu-pada-satu pengajaran boleh memberikan maklum balas segera kepada anak. Anak diberi galakan yang sewajarnya apabila mereka membuat kemajuan.
  6. Kiri dan kanan pembangunan otak: Meta kaedah pembelajaran snomolys permainan puzzle

Pengajaran besar

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kursus kami, sila klik: